BIC kids – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

BIC kids

Jag (och Robin) kom med i Buzzador kampanjen med BIC kids, det här är pennor som är anpassade efter barn som lär sig att skriva. Pennorna visar vart man ska ha fingrarna på pennan för att hålla korrekt och det tycker jag är toppen!
BIC kids

Robin tyckte att det var jättekul att få testa pennorna. Han gillar verkligen att skriva och gör det ofta också. Mest är det ROBIN han skriver, men pappa har han också lärt sig att skriva utan hjälp 🙂

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

BIC kids

BIC kids

Här kommer information om pennorna!

  • Anpassad för den lilla, ovana handen
  • Passar både höger- och vänsterhänta
  • Gul markering visar korrekt fingersättning (gäller alla pennor i hela sortimentet)
  • Greppstöd och stödkant underlättar fingrarnas placering
  • Säljs på ICA, Coop Forum och Willys
  • Pris i handeln mellan 19,90 – 29,90 kr
  • 9 av 10 lärare i Norden rekommenderar BIC Learnersortimentet

 

När jag frågade Robin vad han tyckte om pennorna sa han att han gillade dom. Varken mer eller mindre. Sen gick han till sina pennor och tog fram sin favorit penna. Sin Spiderman penna. Hade det varit något roligt mönster eller så på dom här BIC pennorna tror jag att dom här skulle vara hans nya favorit. Dom ser ju inte så inbjudande ut. Jag gillar dom för att dom visar barnet vart fingrarna ska vara och dessutom är dom säkra för alla barn. Blyertspennans spets är tjock och ett barn kan inte bryta sönder den. Kulspetspennan ger lagom mycket bläck, för att det inte ska blir kladdigt och stiftpennan har en rund del, pennan vrider sig mellan fingrarna för att undvika muskelkramp.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Så älskade från första stund

    Jag anmälde mig till den kampanjen med men kom inte med, de hade varit perfekt till Maximilian nu när han lär sig skriva. De verkar hur bra som helst och särskilt när det gäller hur de ska hålla pennan. Maximilian har problem med det så får nog ta och köpa hem några pennor till honom =)