Julklappar i augusti? – mamabeatrice
mamabeatrice

mamabeatrice

Julklappar i augusti?

Vi är rätt många i vår familj, vi är 7 syskon ( 2 halvsyskon) och vi syskon har en del barn så nu när julen börjar närma sig ( 😉 ) börjar det bli dags att kika ut julklappar. Man måste vara ute i god tid. Annars är man pank i december 😉

Jag var inne och kollade på ToysRus och hittade en rolig bil till Jennifer. Den tror jag verkligen att hon skulle bli glad att få av tomten.

LITTLE-TIKES-rosa-och-blå-gåbil-118023-989583.ashx

Robin, han skulle säkert bli helt överlycklig av den här

JUNGLE-GYM-klättervägg-471805-1100227.ashx

 

Han har ju så mycket energi, som dom flesta barn säkert har! Den här klätterväggen skulle han kunna busa av sig med och jag vet att han skulle spendera massor av tid med den här. Ja, jag tror säkert att Jennifer också skulle vilja klättra och leka i den, så man kanske skulle köpa en sån här till dom båda? Eftersom det finns både gunga och klättervägg och rep att klättra på, på baksidan, så kan man leka med den här flera stycken samtidigt.

Nu har vi inget ToysRus så nära oss, så det är ju bra att det går att beställa via internet och få det hemskickat. Om man handlar för mer än 500 kronor så är frakten gratis!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mamabeatrice

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin - Livat på torpet

    Jag har faktiskt börjat fundera på julklappar. Några saker till Ingrid har jag faktiskt tänkt att beställa. För det är saker som brukar gå åt i ett naffs och finns säkert inte kvar till jul. Frågan är om man kommer kunna hålla sig från att inte ge till jul? 😉