När man egentligen bara längtar efter sol, värme och vår men istället så öser regnet ner och allt är grått ute.
Nåväl man får helt enkelt drömma sig bort till soliga och sköna dagar istället 🙂
Eller varför inte slänga ihop lite småkakor för att bli på bättre humör!
Dessa spröda strassburgare som verkligen smälter i munnen är smaksatta med apelsin och sedan doppade i mörk choklad.
Strassburgare med apelsin
125 g rumsvarmt smör
30 g florsocker
1/4 tsk vaniljpulver
ca 80 g vetemjöl
ca 80 g potatismjöl
1 tsk bakpulver
Zest från 1 apelsin
Mörk choklad
Mixa gärna florsockret med zesten från apelsinen.
Vispa smör och florsocker riktigt vitt och poröst.
Sikta ihop vetemjöl, bakpulver och potatismjöl i en separat skål.
Vispa ihop mjölblandningen med smörblandningen så att allt bara blandats.
Sprits ut på bakplåtspapper.
Grädda på 175 C i ca 12-15 minuter.
Doppa halva i mör choklad när de svalnat.