Mallansvardag – Min vardag i bilder

Mallansvardag

Annons

Raw bollar & magsjuka

Gokväll!

I går började vi titta på G o T (Game of thrones för er som inte vet) jag och mannen vi måste nog vara om inte dom sista så i alla fall bland dom sista att ta sig an denna mastodontserie. Vetskapen om att ha 8 säsonger x åtta timmar har liksom känts en aning övermäktigt så vi har inte kommit oss för men i går släpptes det sista avsnittet av den allra sista säsongen och vi tänkte väl att det är nu eller aldrig.

Återstår att se om vi orkar igenom hela eller om vi ger upp blir det en regning sommar har vi ju något att göra i alla fall 😄

I dag har jag legat ute i solen en stund och andats lite frisk luft igår låg jag i soffan mest hela dagen och tog igen mig efter ett dygn med orolig magen och diverse besök på toaletten. Kände mig risig redan i söndagseftermiddag det kom och gick lite så jag kunde äta middag men sen var jag på toaletten några gånger under natten och när jag vaknade kom illamåendet och jag kände mig ganska spak – ja varför inte slänga in lite magsjuka nu när allergin verkar ha gett med sig 😅 I dag har jag kännt mig bättre och orken är tillbaka skönt när pinan är kort.

Gjorde chokladbollar i helgen lågkaloristyle, himla bra att ha i frysen och ta fram när suget sätter in dom är superenkla att sno i hop och med bara nyttigheter i, hann dock aldrig smaka på dom innan jag blev dålig men i dag tog jag fram två och smaskade på till mellis. Supergoda!

2 dl cashewnötter

8 st kärnfria dadlar

1 msk kakao

1,5 msk kokosfett

Kokos att rulla i

Mixa nötterna tills de blir som ett mjöl

Tillsätt dadlarna, kakaon och kokosfettet och fortsätt mixa tills det blir en jämn smet.

Rulla till små bollar och vänd i kokos.

Ställ kallt.

 

Kram Malin 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons