malinsroom

smart förvaringslösning

Som jag skrev för några dagar sedan så råder det lite förvaringskaos hemma hos oss. Linnés nappar är typiskt en sån sak som ligger överallt och ingenstans. Jag tror ärligt att vi har 20-30 nappar, men burken i köket är ofta tom. Och om nätterna är alla nappar konstigt nog spårlöst försvunna…

Just på nätterna är det lite av ett kritiskt läge om man inte hittar en napp till Linné nästan redan innan han själv kommit på att han vill ha en. Men trots att det ligger minst två nappar i sängen så går de inte att hitta. Diskret försöker man famla sig fram i mörkret, känna under kuddar, under armarna och så vidare. Oftast utan goda resultat.

En dag när jag stod och bäddade Linnés säng så fick jag en idé, en ganska så lysande om jag får säga det själv. Linnés påslakanset från garbo&friends låg i en matchande tygpåse när vi köpte det. En liten fin påse som såklart matchar både påslakan och spjälskydd. Jag testade att kryta fast den på spjälsängskanten och tycker faktiskt att det blev en bra lösning. Nu gäller det bara att fylla den med nappar!

garbo&friends påslakannappförvaring

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.