malinsroom

mönster- och storlekssäkring

När jag väl hittat något jag tycker om så är det nästan som om att jag snöar in helt på det. Just nu är det pyjamaser. 

I höstas köpte min första pyjamas, elle rättare sagt, mitt första plagg från POMPdeLUX till Linné. Det var en ”flickpyjamas” med volanger och hjärtan och den blev genast en favorit här hemma. 

  
Men Linné växer så det knakar och det börjar bli dags för en ny storlek. Så nu storleks- och mönstersäkrar jag denna härliga favoritpyjamas. Tummen upp för second hand alltså – det är bra för alla! Kläder återanvänds och klimatpåverkan blir minimal. Tillverkad av ekologisk bomull är den med dessutom. Kan inte bli bättre!

   

Den blå pyjamasen med fåglar och den vita med blå blommor är båda köpta secon hand via Facebook. Toppenbra!
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.