malinsroom

Linnés lilla hörna

Idag bor ju Linné i vårt sovrum, eller rättare sagt så bor vi i Linnés rum. Vårt sovrum ska ligga i källarplanet men det krävs lite ”fix” innan det är dags. Men det börjar kännas lite mindre avlägset nu. Dräneringen som ska göras är inbokad och när det väl är gjort så kan vi börja med att byta fönster och sätta in en altandörr och så vidare. Det ska bli så himla roligt när de stora (viktiga) sakerna är slutförda så man kan börja göra lite fint!

Men redan nu är jag sugen på att göra om i Linnés lilla hörna. Jag har en del fina affischer som har blivit ståendes. Fortsätter det vara regn, rusk och 12c ytterligare några dagar så kanske jag får tummarna loss.

    

Egentligen är det fint som det är men omväxling är alltid trevligt! Jag skulle bland annat vilja byta ut mobilen. Origamimobilerna från Skå Design är väldigt fina och jag funderar på om jag kanske ska beställa en sån.

    

Det positiva med att ha en källare full med saker är att man kan hitta saker man glömt bort. I veckan kom Lennons gamla björnfilt fram, den är så himla fin och fungerar även som en maseradkostym!

    

Har du något bra tips på enkla mobiler som passar i ett gemensamt sovrum? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.