Malinlidman

Nordisk hudvård för hela familjen

Detta inlägg skrivs i samarbete med Dermosil.

Ni vet att jag älskar genuin hudvård? Parabenfri, växtoljebaserad och skonsam hudvård. Att försöka göra små ting i vardagen för att måna om vår planet är alltid något, även om det inte känns som mycket. Dermosil, ett finskt familjeföretag vars produkter produceras i Norden och baseras på minsta möjliga mängd konserveringsmedel har en serie vid namn Nature som verkligen gått hem hos mig på sistone. Denna serie har alltifrån hudvård till rengöringsprodukter för hemmet. Allt är ecocert-och cosmos certifierat. Med andra ord, äkta naturkosmetik! Ett dundertips från mig till er. De har även veganska produkter, produkter för hundar, speciellt framtagna produkter för barn med känslig hud och mycket mer. Hudvård för både stora och små med genuina ingredienser samt fokus på miljön gällande både innehåll såsom val av förpackningar. Och hur praktiskt är det inte att kunna handla till hela familjen på ett och samma ställe? Dermosils produkter säljs för tillfället endast hos deras webbshop som finns HÄR. På shopen kan du bland annat navigera dig fram enkelt, få inspiration samt läsa mer om företaget samt hur du får bonus på alla köp du gör. Hur smart? =) Här nedanför kommer mina favoriter ur sortimentet! PS. De flesta produkter kostar strax över hundralappen.

1. Naturliga pads | 2. Barnschampo | 3. Barnbalsam | 4. Naturligt spraybalsam | 5. Schampo
6. Lugnande lingonserum | 7. Morotsolja | 8. Dagkräm med solskyddsfaktor 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.