Malinlidman

Allt som är grönt och skönt

Detta inlägg skrivs i samarbete med Ideal Of Sweden.
*OBS! Annonslänkar.

Godmorgon måndag! Ny vecka och nya möjligheter. Häruppe har vi fortfarande snö och mestadels tråkigt väder men de dagar vi väl haft sol har varit så mysiga. Vårkänslorna har verkligen kommit igång och nu vill vi ha mer sol, is-matcha-lattes och allt som är grönt. Något så enkelt men modernt som marmor också kanske? Ett naturskönt grönt marmorskal med guldiga inslag har fått ansluta sig till min samling av skal och WOW! Så enkelt men snyggt. =) Vill du också klicka hem ett nytt skal till våren? Använd rabattkoden ’MARBLExSE’ för 20% på hela sortimentet hos www.idealofsweden.com t.o.m 31/3!

Golden Jade Marble

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.