Malinlidman

VAB-virus, fettisdag och tacksamhet

God förmiddag!

Nu har vi äntligen lämnat den ökända vabruari-månaden bakom oss, hoppas vi, och välkomnar mars med strålande sol, utelek och fettisdag dagen till ära. Dessvärre har vi legat i sjukstuga igen, denna gången värre än förut. Vi är dock båda friska nu (peppar, peppar, ta i trä!) så idag är förhoppningsvis sista dagen hemma för att hålla oss till smittoreglerna sedan gäller förskola samt jobb för oss båda resten utav veckan. Visst vet ni vilka dessa regler är och håller er till dem? Det är så otroligt onödigt att riskera att föra smittan vidare. Hellre en dag till hemma för att vara på den säkra sidan även om vi alla är less detta VAB-virus. Det positiva med att behöva vara hemma är  helt klart egentiden vi får ihop. Tiden att bara sitta och titta på henne. Läsa böcker, pyssla, gosa och bada. Det för mig är värt mer än alla materiella ting i denna värld. Just nu är det vila som gäller innan lunch sedan funderar jag på vilka sorts semlor vi skall unna oss för att fira dagen. Vi har trots allt varit sjuka och mestadels levt på allt som är flytande de senaste dagarna, haha. De måste vara laktosfria och helst inte innehålla mandelmassa. De behöver helst inte innehålla så mycket socker överhuvudtaget. Sitter du som läser detta på ett grymt recept som matchar min beskrivning? Lämna gärna en kommentar! =) KRAM!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.