Malinlidman

Två stora nyheter att släppa (!)

Godkväll!

Nu har det stått stilla här i någon vecka och anledningen skall ni såklart att få ta del av nu! Jag har ju nämnt att mycket står planerat inför 2019 och saker fortsätter att komma upp från höger samt vänster under veckorna som går. Som någon sade -”life is what happens to you while you’re busy making other plans”. Jag har två stora nyheter att släppa för er och den första är att jag fått ett till jobb! Det är ett administrativt dagjobb som jag började på för två veckor sedan nu! Det ligger endast några minuter bort från min lägenhet vilket är ett plus. Jag trivs jättebra och jobbar fortfarande kvällar samt helger på espresso house. Detta har såklart blivit en stor omställning för både mig och Izabella som nu går måndag till fredag på förskolan men det känns som att vi landat relativt snabbt i de nya rutinerna. Det blir tyvärr långa dagar men hon trivs så bra med sina fröknar och kompisar vilket är hur skönt som helst för mig. De är verkligen så fina på hennes förskola, så förstående. All kärlek till dem!

Den andra stora nyheten är att vi kommer flytta! I början av april säger vi hejdå till vår trea och flyttar mindre men med bättre förutsättningar. Det blir längre bort från både förskola samt jobb men inte för mycket längre. Detta är såklart superspännande och vi skall snart börja flyttstäda, planera till nya lägenheten och längta längta längta! Utöver dessa två stora händelser så har jag haft så mycket tur på sistone, på alla plan. Jag minns inte sist jag stannade upp såhär många gånger per vecka och genuint grät av glädje för hur lyckligt lottad jag är. Jag har en sådan fin dotter, en så hjälpsam familj, underbara vänner, två jobb och en ny lägenhet på gång, så många planer samt en hel del andra saker (och personer för den delen) att fälla glädjetårar för. Detta är verkligen mitt år. Min comeback. När vi landat i allt detta skall jag ta tag i att uppdatera mer frekvent på sociala medier och under tiden, TACK för att ni är med oss på denna resa! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.