Malinlidman

Nytt år, nya tag, ny blogg!

Hej och välkommen hit!

Vad passar inte bättre än att flytta till en ny blogg såhär några veckor in på det nya året? Antingen har du följt med oss från vimedbarn.se eller så är du helt ny på mina kanaler, oavsett vad så tänkte jag att vi skulle presentera oss kort! Du får mer än gärna ställa frågor i kommentarsfältet ifall det är något du funderar över =)

Jag heter Malin och är född 1997. Jag fyller alltså hela 22 år (!) i april och fick min dotter Izabella som 19åring. Hon fyllde 2 år i fredags faktiskt! Vi bor högt uppe i norrland, i norrbotten. Här har jag bott och levt hela mitt liv. Vi bor tillsammans i en trea just nu med vår hund Molly som är en blandras mellan papillon och lhasa apso. Henne har vi haft sedan sensommaren/hösten år 2017 ungefär. Jag gick handels-och administrationsprogrammet och har arbetat inom service i flera år. Just nu är jag utbildad barista på Espresso House här i min hemstad och det har jag varit sedan vi öppnade förra våren. Izabella började på förskolan i höstas och trivs jättebra med sina fröknar samt kompisar. Hon är förövrigt ett minst sagd energifyllt litet charmtroll som älskar frukt, pippi långstrump och att busa. Hon gör mig gråhårig i förtid med all sin överenergi men som jag älskar henne. Förutom att plugga körkort, arbeta och ta hand om hemmet samt min familj är jag mycket intresserad utav skönhet, mode och träning. Sociala medier är något jag håller på med vid sidan av allt detta men ständigt satsar på i måttliga mängder allteftersom. Min dröm är att kunna leva på mina sociala kanaler men jag vet att det är en lång väg tid. Mer om det kommer i framtida inlägg!

Detta var lite kort information om oss. Jag hoppas att du som läser stannar kvar för att lära känna oss bättre efter vägen. Vi ser fram emot att dela med av oss av vår vardag här på loppi! KRAM.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.