Malinlidman

Ett mobilskal för varje tillfälle

Detta inlägg skrivs i samarbete med Ideal Of Sweden.

Jag är en typisk ”nytt år, nytt jag” individ skulle jag vilja påstå. Som tidigare nämnt har vi många planer att se fram emot och det är mycket som kommer att ske detta år. Jag är såklart otroligt peppad och sugen på allt som komma skall! Förra året var en bergochdalbana för mig, känslomässigt. Detta år skall jag investera i mig själv. Vem jag är, förutom en mamma. Detta kommer bli mitt år och detta vill jag fira med ett mobilskal som matchar det. Och hur snyggt är inte detta skal från Hanna Fribergs senaste kollektion tillsammans med Ideal Of Sweden? WOW! Denna power-kvinna kan verkligen allt. Man blir lika imponerad varje gång hon släpper en ny kollektion och denna innehåller även fyra andra underbara designer.

Använd min kod ’HANNAXSE’ för 20% rabatt, happy shopping!

Golden Swirl

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.