Malin Gramer

Jag måste vara världens sämsta flickvän som lyckats förgifta min kille!

Jag har tvingat min ”stackars” kille att dra ner på kött. Han äter ALLTID rött kött, helst till lunch, middag och nattamat. Visst är det gott men inte speciellt hälsosamt (eller miljövänligt heller för den delen). 
Så i måndags skulle jag vara ”den perfekta flickvännen”  så jag lagade soyapasta och kycklingköttbullar till lunch. Efter två tuggor flyger han upp ur stolen som en galen person och in på toaletten, där han kaskadkräktes… 

Ähhhh kanske inte den bästa matlagnings-recensionen jag fått. Nä. 

 När min kille kommit tillbaka från den vita porslinsguden så berättade han att han tydligen var allergisk mot soya som yngre MEN att han trodde att det vuxit bort… Ähhhh näää tydligen inte!!! Till saken hör att min kille är dödligt allergisk mot andra grejer och det har hänt att han har svullnat upp och att vi fått åka till sjukhus. 

Som tur var så överlevde han lunchen. Skönt! På kvällen skulle vi grilla hos hans föräldrar och vi hade pratat om att ta med fisk och kyckling. Dock så hade hans föräldrar redan köpt en massa kött och med med tanke på att jag Typ förgiftat (gett  min kille en allergisk reaktion) på dagen så kunde jag liksom inte säga nej till att grilla kött på kvällen.  

lite dåligt damvere över att jag halvt förgiftat min kille.
 
 
En mycket nöjd grillmästare med sitt ”kött”.
 
 
Pontus hängde också med på middagen.
 
Men igår tog jag nya tag och efter vår träning så lät jag restaurang Riche laga vår mat. (Kändes säkrast). Min kille åt torsk och jag en räksallad. 

  
P.s Jag är egentligen världens bästa flickvän, när jag inte håller på att förgifta folk…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.