Malin Gramer

Dagens status:



AV JESSICA: Det här är jag just nu. Nerbäddad i soffan med stadiga 38,5 i feber med en undran om min man var lite lyckligare då jag var på semester i Thailand. Jag menar då hade han bara två små barn att ta hand om, nu har han mig också som är SÅ mycket mer krävande en två småkillar på strax 2 och 5 år, vi har lite olika preferensramar på tex matintag och underhållning. I morgon när det av till vårdcentralen för ett blodprov och Denguefebertest. Jag har alla symptom men kan även addera hosta och snuva vilket förmodligen i morgon kommer att bevisa att jag bara har en vanlig hederlig influensafest i min kropp. Vore dock då mycket coolare med Dengue, dvs om jag inte dör på kuppen.

Jag får inte glömma bort att tacka min man lite extra sen när jag blivit frisk – vilken klippa. När jag kom hem från min 8 dagarssemester (som han fixade till att börja med) så var hela huset städat, alla mina kläder tvättade och han stod och brassade mat till oss och min mamma och morbror som var på besök. Hade jag vart hemma själv med barnen i 8 dagar så hade det vart skräp och matrester över hela huset, jag hade vart glad ifall huset till en början ens fanns kvar och att barnen i huset var våra och inte förväxlade med andra dagisbarn i stressen att få ihop hämtning handling och allt annat helt själv. Hur jag själv hade sett ut vill jag inte tänka på. Min man däremot, han stod där nyklippt och härlig och serverade oxfile och rödvin som om han inte gjort annat i sitt liv. 

Och nu ligger jag här, febrig och rätt så halväckligt febersvettig och ropar efter termometern och fjärrkontrollen samtidigt som barnen skriker efter glass och utövar parkour i vardagsrummet och soffan. Funderar på hur jag ska tacka min man…kom gärna med förslag! 

//Jessica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.