Malin Gramer

Idag e ingen vanlig dag

AV: PAULINA

För idag är det Jessicas födelsedag. Okej nu har ju Malin redan snott min ide om att göra ett inlägg om denna fantastiska människa, men det skiter jag i och tänker lövebomba henne jag med. 



Idag åker detta underverk till Thailand (igen) så detdär med att fira henne sket sig.

Det får mig att tänka tillbaka på de senaste åren. Det jag kommer fram till är, att vi varit dåliga på att fira både Malins och Jessicas födelsedagar vilket är lite märkligt eftersom dem gillar att fylla år så mycket mer än jag. Mina födelsedagar har vi firat satan därimot, kanske handlar det om att dem känner sig lite yngre genom att fira mig? Jag är ju ändå betydligt yngre än dem båda!

Här firar jag och Jessica, Malins  födelsedag i april förra året. Malin i mitten?

Här firas jag igen, betydligt roligare fest vilket kanske inte är så konstigt eftersom huvudpersonen inte befann sig i Mexico och spelade in TV. Nej jag ser till att vara hemma när jag fyller år.

Hursomhelst, idag är det Jessicas födelsedag och när jag går igenom gamla foton på oss, slår det mig hur mycket vi gjort de senaste åren och hur många olika frisyrer Jessica haft. 

Och hur mycket vin som troligen passerat i vårt system om man lägger ihop alla tillfällen. Middagar, nyårsaftnar, midsomrar, fester, möhippor, bröllop och födelsedagar.



Jag kan bara citera Malins tidigare inlägg och säga att du är en grym och fantastisk vän. Spontan, härlig, rolig, galen, snygg och omtänksam som bjuder på dig själv. Jag är så glad att jag åkte till Anti Paros med din man för 9 år sedan, så att du blev tvungen att bli kompis med mig, keep your enemies close! 

Nästa år kommer du inte undan en riktig fest, ja det eller en bjudresa till Thailand går bra såklart.

Grattis igen kära vän.

Kram Paulina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Gud vad ni är fina. Jag är jetleggad och känslosam och sitter och småbölar i Thailand nu. Älskar dig din galning, helvete vad vi ska fira när vi kommer hem! Puss jessica

    1. Paulina

      Gud vad jag hade velat vara där med dig när du är jetleggad antagligen lite full och känslosam. Ha det fantastiskt, puss