Malin Gramer

Lagerrensning

AV : PAULINA

Jag har haft en megahärlig helg, så trist att den snart tar slut. 

Sättet vi avslutar helgen på, kan man i och för sig diskutera, då vi just nu rensar ut leksaker och prylar från två av barnrummen och det enda ordet jag och mannen uttalat senaste timmen är ”sinnesjukt” asså sinnessjukt!

Resultatet av 7 års hamstrande, föräldrar med tydliga shoppaaholicproblem samt alldeles för många och för snälla släktingar.

Hursomhelst, fredagen startade på Riche med ett gäng härliga kollegor. 

Jag våldgästade bara denna aw en kort stund eftersom jag skulle vidare hem till en härlig väninna och ha tjejmiddag med ytterligare två härliga kvinnor. Trots att jag endast hängde med kollegorna i ca 45 min hann jag ihop med en kvinnlig kollega komma överens om att vi ska anmäla oss till XtremeFit boot camp i vår. Kan säga att jag på riktigt blir lite rädd att jag kommer dö på första passet, för imorse körde min 7 minutare och föll ihop som en valross i en blöt pöl på golvet efteråt. Det var liksom 7 minuter, men men vi får se helt enkelt. Överlever jag är det ju toppen!

Fredagens tjejmiddag var fantastisk och trevlig på alla sätt och vis. Älskar middagarna med dessa barndomsvänner.

Lördagen spenderades med familjen på Ekerö hos mannens föräldrar och sedan hemma framför TV:n och mello. I övrigt har mannen köpt en karaoke maskin och den har gått varm i helgen. Ja vad annars med fyra barn? Mest är det ändå mannen som sjunger, barnen får låna micken imellanåt såklart,  typ när han ska gå på toa eller hämta något från kylen.

Idag var som bekant strålande väder. Så vi packade in oss i bilen och spenderade dagen i solen hos Jessica med familj. Skön och mysig dag med korvgrillning, hemgjort mos, Jessicagjord Cole slaw och vin, mer eller mindre sjuka sägningar från mannen, glada och högljudda barn med spring i benen samt ett stagedive från Oscar, Jessicas 5 åring. Toppendag helt enkelt!

Ha en härlig vecka nu/ Paulina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.