Malin Gramer

En gudomlig plats – precis som det låter!

AV JESSICA: Detta är ett perfekt kvinnligt inlägg dagen till ära, dvs den 8e mars. I helgen har jag vart på skönhetssalong. 

Det är något riktigt proffisionellt över att inneha egenskapen att få en att känna sig avslappnad då man ligger spritt språngande naken under en förstoringslampa som är riktad mot ställen som dagsljuset normalt aldrig ser. Ja, eller det finns ju tillfällen, som den där gången i Indien med mannen för 8-9 år sedan, men annars är det  för det mesta inte. Jag pratar naturligtvis om att vaxa sig i bikiniregionerna – dvs mellan benen, en brasiliansk även kallad. För mig är det nästan viktigare att träffa rätt person som ska utföra en sådan vaxning på mig, än tex valet av barnmorska. Okej, lite överdrivet, även om dom nästintill beskådar samma sak. Själva jobben är ju lite annorlunda men trots detta lite lika samma – att lösa situationen på bästa smidigaste minst smärtsamma sätt, minus en bebis. 

En vän tipsade mig om Clinic Divine, denna skönhetskedja ska vara lite av mästare på vaxningar av alla dess slag. Jag träffade Sahar på Clinic Divine i Slussen. Alltså, man är ju alltid lite nervös inför dessa möten, man vet att det alltid inte är toppenmysigt att få sitt kroppshår bortvaxat och att näcka framför en främling tillhör inte heller det till de vanliga jättemysiga vardagssituationera. 

Men. Den här gången blev lite som ett spabesök. En ca timma som gick väldigt fort och där jag typ kände ett sting av besvikelse då vi var klara. Märkligt egentligen med tanke på vad jag just gjort för behandlingar. Det är snyggt att klara av den grejen, att få en  att känna sig avslappnad när man ligger där. Det var mycket information om varför hon gjorde si och hur det kom sig att hon gjorde så, vad jag bör tänka på efter behandlingen etc. Sånt gillar jag. Det är aldrig roligt att flyga in i ett turbulent åskmoln när man flyger utan att piloten har varnat om detta innan – i dessa lägen tror man liksom att piloten inte har någon koll, det eller full.  Sahar var liksom som en bra nykter pilot som informerade om kommande händelser så att hela resan blev lugn och behaglig. Ni fattar. Det händer ju trots allt en del under en sån här behandling. Jag är så nöjd att jag flyger med henne om 5-6 veckor igen. 

Älskar att hitta ställen som dessa. Kan varmt rekommendera Sahar och Clinic Divine om ni går i vaxningsplaner. Nu måste jag bara hitta en jäkligt bra frisör också. Kom gärna med tips om ni har någon toppen i Stockholms området. 

Ha en underbar söndag, hoppas ni njutit av solen. 

//Jessica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Hahahaha perfekt hade också velat se en före/efter bild;). Tack för tipset, bor på söder så detta är grejt.

  2. Jessica Landin

    Hej!
    Härligt med nån som kan sitt jobb:)
    Jag klipper mig hos Zarah på You. Hon är grym (tycker jag). Testa gärna henne.
    Hälsn Jessica