Malin Gramer

Godmorgon dag 17.

AV JESSICA: J-vlar vad osynk morgonen har vart. Vi har en mäklare som kommer till oss idag, man vill ju ha lite städat, och det gör man bäst kvällen innan då barnen somnat. Nej, det gör man inte, dvs man som i vi. Vi gör det på morgonen, innan dagislämningen. Bara man går upp tidigare så går det ju att lösa. Nej, det gör man inte, går upp tidigare alltså. Så i morse mötte jag mannen i köket, han iklädd skjorta slips kalsonger och strumpor. Själv stod jag färdigsminkad med fixat hår i pyjamasen men hade glömt bort detaljen att duscha. Slängde ihop en frukostamoothie som bestod av:

Apelsinsaft, vatten, en näve grönkål, ingefära, en banan. Saftigt, smaskig, grönt. 

Vi har kikat på en sjötomt, med ett ruckel på, ett megaprojekt. Men vi älskar ju projekt så att bygga ett hus utan någon som helst kunskap borde funka! 

Lill-lördag och vilodag i träningen, hoppade morgonpromenaden och tog skjuts av mannen in till stan, tvingade honom att ta en dubbelselfie, solen skiner. Love it! 

Älskar även att min telefon när jag ska skriva ”dubbelselfie” tycker att jag ska skriva ”dubbeldildo”, kommer inte ihåg när jag använde det ordet senast i skrift. 

//Jessica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.