Malin Gramer

Glimtar från helgen

(null)AV: PAULINA
Igår var det som bekant Alla hjärtans dag. Vi startade dagen något ambivalent. Inga planer fören kl 17:00 då vi skulle till vänner på schlager/ allahjärtansdag/ after dop middag.

Så klockan 11 bjöd vi ut min mamma och pappa på brunch. Att boka bord två timmar innan önskad tid för 4 vuxna och 2 barn på alla hjärtans dag var inte den briljantaste idén vi kommit på.
Tio samtal senare fick vi tillslut bord på Strandvägen 1, perfekt barnställe!!!

Under två hysteriska timmar avnjöt vi en fantastisk måltid till tonerna av 1.5 åringens högljudda stämma.
Första 45 minuterna, innan huvudrätten kom in gick åt till att muta eller läs mula henne med smör och bröd, mest smör. Sista 20 minuterna gick åt till att turas om, med att gå runt på upptäcksfärd genom restaurangen med henne. I övrigt var det jättetrevligt.

Efter lunchen ville min ömma moder att vi skulle följa med till Dramaten på deras öppna hus.

(null)

(null)
Barnen beordrades upp på stora scenen och sedan ville mormor gå loss på kostymerna som fanns tillgängliga att prova.

(null)

(null)

(null)
Någon helt annanstans och något undrande om vad vi gör på Dramatens öppna hus och varför mormor plötsligt förvandlats till Ingrid Bergman?

(null)

(null)
Som tur är hade vi en bra ursäkt till att lämna Dramaten innan vi förlorade mormor helt.
Åkte hem och bytte om och sen åkte vi till vännerna i Tyresö. Där blev vi som vanligt matade med gott vin, det möraste köttet och supertrevliga samtal. Gårdagens Melodifestival bjöd inte på några vidare bidrag men det gjorde inget.

(null)
Idag åt vi japanskt på Svenska Suschiköket och japp, Nomi är troligtvis numera portad även där. Efter lunchen åkte vi och storhandlade. Eller vi och vi. Jag tappade bort min man och våra två barn redan vid shampoot och gick då och hämtade mig en egen korg. Tjugo minuter senare var min korg full. Mannen hade under tiden plockat ner en låda öl, tre leksaksbilar, ett paket vindruvor och två semlor i sin kundvagn.

Väl hemma bestämde vi oss för rensa ur arbets/ gästrummet. Kan ju hända att vi får gäster och då är det en födel om man kan komma in i rummet där gästsängen står.
Jag blev plötsligt orkeslös, kanske pga all bråte vi har i detta rum, så jag låg mest i gästsängen och tittade på när mannen packade ner 400 cd skivor i en kartong. Dessa tänker han spara såklart. Det är supersmart att spara på saker tills man ska slänga dem!! Antagligen blir det våra stackars barn som får slänga dem när dem rensar ur vårt dödsbo. Kanon!

Summerar jag helgen har den varit härlig men gått alldeles för snabbt i vanlig ordning.

Kram Paulina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.