Malin Gramer

Jag, en lycklig birthday girl !!

IMG_6991.JPG AV: PAULINA
Imorgon ere min födelsedag. Har egentligen aldrig varit så bra på att fylla år. Inte på grund av åldersnoja, utan mer för att det krävs en del för att få en perfekt dag. Skyddar mig från den perfekta dagen genom att ha låga förväntningar tror jag.
Årets födelsedag innebär 35 år. Jag har därför bestämt mig för att ge mig själv en present i form av mindre rynkig panna.
Jag tillsammans med vännen Pernilla bokade in oss för ett besök hos dr Calle till fredagskvällen. Vilket fredagsmys. För att göra kvällen extra festlig bjöd jag med Malin, eller om hon bjöd in sig själv? Oklart!
Hursomhelst fredagen skulle starta med ett härligt besök hos dr Calle för att sedan ha tjejmys hemma hos Pernilla. Perfekt fredag eller typisk bra fredag som Nicole skulle utryckt sig.

IMG_6990.JPG
Hej då 35 åriga veckade panna!

IMG_6996.JPG
Kvällens bästa överraskning var att få detta fantastiska kort från Malin. Är det inte bland det finaste ni sett? Vilken vän! Älskar att fylla 35.

IMG_7020.JPG
Hade förstås kunnat vara lite sjukt men i mitt fall, fantastiskt. Tack fina, underbara vän. Du känner mig så väl.

Besöket på FormaVita igår, med två av mina roligaste och härligaste vänner var så kul att jag nu har bestämt mig för att alltid gå till doktorn med minst en vän. Vem hänger på mig till Gyn i början februari?

Kram Paulina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.