Malin Gramer

Lax med soltorkadtomat och getosttäcke

IMG_7048.JPG Superenkelt och god lunch eller middagsrecept!

2 portioner:

300 g lax (tips är att köpa färsk ifrån fiskbilen, så mkt godare)

50 g färsk getost (jag har en från presidentost som jag gillar)

Valfri mängd soltorkade tomater, strimlade (använde sådan som låg i olja, blir saftigare)

Salt och vitpeppar.

IMG_7049.JPG

Lägg laxen i en ungnsform, rör ihop getost och soltorkade tomater. Salta och peppra laxen för att sedan lägga på röran som en täcke. In i mitten av ugnen tills du det att laxen är helt genomstekt. Ca 170 grader.

IMG_7045.JPG
Jag serverade med stekt sparris och paprika, tillsammans med färsk babyspenat.

IMG_7048-1.JPG

/Evelina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.