Malin Gramer

Bilkrock och Helleluja

IMG_6587.PNG
Dagen startade sisådär lagom bra. Efter att jag kört barnen till respektive dagis och är påväg till jobbet lagom måndagsstressad och trött. (Sa godnatt till Nomi istället för hejdå när jag gick från dagis) regnet öser ner och det är kolsvart. Framför ligger en bil som kör så nedrans sakta, i min måndagsstress tror jag att jag kan skynda på honom lite genom att ligga alldeles för nära. Sneglar ner i 1 sekund på mobilen och när jag tittar upp har han stannat för att svänga vänster. Står på bromsen men det är försent. Pang!!! Ingen kom till skada, vilket inte är så konstigt med tanke på att hela anledningen till att jag körde på honom givetvis är att han körde för sakta. Min bil var okej men han hävdade att hans dragkrok blivit intryckt.
Ringde försäkringsbolaget och det kommer en räkning till mig så fort han lagat detta. God jul till mig! Kom dessutom 25 minuter senare till jobbet vilket är obra när man ska på lussetåg på eftermiddagen.

Efter lunchen fick jag dock ett halleluja moment då det kom ett mail från dotterns dagis om att de skulle köra eftermiddagens luciatåg inomhus pga det dåliga vädret. Jag säger bara ”praise the lord” Amen

IMG_6585.JPG
Nomi stod kvar hela tåget och imponerade på sin mamma trots att hon inte sjöng.

Trevlig kväll! / Paulina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.