Malin Gramer

Flashdance och celluliter

IMG_6506.PNG
Jag har varit och sett Flashdance musikal på China. Fantastisk föreställning med grymma dansare och framförallt Hanna Lindblad briljerar i vanlig ordning med både sång och dans.

IMG_6508.PNG
Men som alltid när jag varit och sett på talangfulla människor med gudalika kroppar som studsar runt på en scen med cellulitfria ben och får varje steg de tar att se enkelt ut, dör jag självkänsladöden.
Där sitter jag med en delicato boll i ena handen och en påse bilar i den andra handen och kan riktigt känna hur min mage sväller 1 kg kring magen och hur fler celluliter bokstavligen ploppar upp som myggbett på röven medans föreställningen pågår.
Tankar som att springa på toa i pausen och försöka få upp snacksen jag redan svalt i ett desperat försök att rädda kroppen åtminstone från dagens ranson av skräp slår mig. Där och då är jag ju helt övertygad om att jag aldrig mer ska äta onyttigt i hela mitt liv.
Men nop, tog med mig extra magen och cellulitröven hem och ägnade sen natten om att drömma om den perfekta kroppen, danslektioner och mamma bootcamp.

Idag kom den tredje påminnelsen om Lidingöloppet på jobbmailen och kort därefter en inbjudan till tjejmilen. Slängde båda mailen snabbare en kvickt och låtsas som jag aldrig fått dem.

Ha trevlig träningsdag/ Paulina

IMG_6507.PNG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.