Malin Gramer

Ååååååååååh neeeeeeeeeeeeeeeej!

Jag har fan gått igenom då sjukt mycket för er! Ni har i 9 månader vardera tagit min näring och gjort mig både lite tjock och helt slut, och därefter födde jag er vilket är så långt ifrån en spabehandling man kan komma. JAG HÖLL MIG FRÅN VIN I 18 MÅNADER FÖR ER SKULL!

Jag och Mannen har typ vabbat vad som känns som varje dag under november och fram till igår, ett jäkla pusslande. Ahapp – en dag gick och poff den muterade förkylningen från dagisavdelningarna Älgen och Myran har entrat min kropp. Så nu ligger jag här, solen skiner och jag har ätit upp allt barngodis jag har hittat i våra köksgömmor. Till lunch åt jag pizza från i lördags och nu plöjer jag Vampire Diaries i soffan. Kan låta rätt så skönt för en person som mig, speciellt då jag satt på jobbet igår och typ bad om lite feber…Jag visste inte igår att jag har sån bra lina med Gud, men idag vet jag bättre, och hade jag vetat igår hade jag inte bett om att få vara sjuk idag. Mitt schema är onekligen inte anpassat efter sjukdom just nu, frisörbesök, glöggmingel på tu man hand med mannen, fester, middagar och annat kalasigt hänger nu löst pga min önskan.

IMG_2971.JPG

IMG_2964.JPG

IMG_2970.JPG
Så, eftersom du lyssnar på mig så önskar jag mig att bli frisk nu. Gärna snälla barn eftersom Mannen ska iväg på galej ikväll. Kanske när vi ändå är på gång så vill jag gärna ha det där svarta halsbandet från Malene Birger du vet. Det en miljon dollar och fred på jorden. Du fixar?

//Jessica

Och Ajuste, kan någon hämta mina barn från dagis också?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.