Malin Gramer

ADHD medicin

IMG_6456.PNG
December och november är minst sagt rörigt. När jag äntligen tror att jag börjar få koll på läget dimper en ny överraskning ner och då menar jag inte som rolig överraskning där man får en barnfri weekend till New York av sin man. Näe överraskningarna är mer av slaget sjuka barn i tid och otid, tandläkarbesök, diverse föräldramöten, sängleveranser, utvecklingssamtal, företagsevent, handbollsträningar, teateruppvisningar, stallhelger och snart 70 små luciatåg. Okej det
senaste är en överdrift men om man räknar alla lussetåg som man varit på genom åren så är det nära 70?
Vårt hem ser ut som att det är trasigt, ett rivningsprojekt! Jag ställer mig frågan om en sandbil gott lös på våra golv medan jag var på jobbet ? Tycker han som sandar att det behövs då vi har snöpyntat ( läs mannen ) och att det därmed är risk för halka?
För att sortera upp lite i min överhettade hjärna skulle det sitta fint med lite ADHD medicin tänker jag? Då lovar jag att till helgen göra en mysig brasa av den överfulla tvättkorgen och om jag hinner ska jag sortera ur köksredskapen ur leklådan, ta bort räkningarna från fruktskålen och lägga undan sladdarna från köksön samt börja skriva ner alla inbokade aktiviteter framöver i en almanacka.

Till min vän Jessica! Jag lovar att skriva lite mer glamorösa inlägg så fort mina barn flyttar hemifrån. Puss

/ Paulina

IMG_6455-0.PNG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.