Malin Gramer

Drömmar, mat och mössa!

Det har varit en väldigt bra dag. Charlie och jag mötte upp hans bästa kompis med familj för lunch, bio (Emil och Ida) och sen fika. Sen kom min mamma och mötte upp oss och Charlie följde med henne hem för att sova där. Ikväll har jag varit ute och käkat middag och pratat om folk som vågar lämna sin vardag och flytta utomlands. Eller som idet här fallet så pratade vi om ett par som vi känner, där mannen fått jobb i Ungern och nu ska hela familjen flytta dit (visserligen har hon ”mamman” ungerskt ursprung) men ändå modigt, så jäkla coolt och inspirerande.
Jag har ju en liten dröm om att bo i LA eller NY eller Sydney i typ ett halvår. Jobbmässigt skulle jag säkert få ihop det men tyvärr så bor ju min knodds pappa i Sverige, vilket gör det hela än mer komplicerat, Den enda nackdelen med att vara separerad (ha
Ha, ok kanske inte den enda

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. equipaciones de futbol

    Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to mention that I’ve really loved browsing your blog posts. After all I’ll be subscribing in your feed and I am hoping you write again soon!