Malin Gramer

Min kille på middag med Nicole Kidman! 

  Alltså va händer!? Min kille kom hem från London igår kväll, han har varit där på  jobb, jag kunde tyvärr inte hänga med då jag håller på att sälja hela mitt hem och ville heller hänga med min son än världsstjärnor som Nicole Kidman och Russel Crowe, Mick Jagger! Japp för det är precis dom som han har hängt med. Visst låter det helt sjukt?! Anledningen till detta är att han och Russel har ett band ihop och är kompisar. Så i måndags åkte han till London (bodde för övrigt på Dorchester, jag är inte alls avis…) för att bla ta emot två priser för låtar som han har skrivit (Red lights och Really dont care) sen passade han och Russel på att gå på en massa möten. JA man kan väl säga att hans jobb är lite roligare än ”vanliga” jobb. 

  Efter prisutdelningen så drog han och Russel på en middag/fest med Mick Jagger och igår var dom och såg en pjäs som Nicole Kidman spelar i. Efter föreställningen så drog dom på middag med Nicole och hennes mamma! Ähhh va? 

Mouhaha hur roligt är inte det?

Själv har jag denna vecka sålt halva mitt hem så jag har bott i mörker och suttit och kollat på ett kallt/hårt golv, i veckan har jag visserligen hängt nåde med Psulina pch Jessica… Troligtvis är dom sååååå mycket roligare än Kidman ? Vi säger så!

Men det är ju så olika det där! 

Fick förövrigt det här sms av min kille härromdagen 

  

Nu drar jag till USA ska se vilka världsstjärnor jag kan skrapa ihop middagar med ?

Puss och hej! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Simon

    Det här får mig att tänka på leken ”Six Degrees of Kevin Bacon” , fast du Malin Gramer behöver kanske inte mer än 3-4 steg till mr Bacon. Russell Crowe borde ju känna nån som känner honom kan man tycka, om de nu inte känner varandra direkt.

    (leken går alltså ut på att hitta en länk till Kevin Bacon på mindre än sex steg och teorin är att alla människor på jorden skulle kunna ”vinna” i den leken.)