Malin Gramer

På kollo hos Russel Crowe! 

 Ok, vi är alltså på Russels Crowes ranch i Austalien. Den är hur stor som helst! Alltså jag pratar HUGE!!! Det finns sängplatser till 70 personer. Alla äter frukost själva men alltid gemensam lunch och middag och sen blir det någon form av fest/häng i baren på kvällarna. Med andra ord fullt ös från morgon till kväll, jag hinner knappt blogga! 

Det finns hästar, kossor, fotbollsplan, kricketplan och Rugbyplan, 2 pooler, ett kapell (som Russel har byggt själv), ett biorum, ett spelrum, en bar…. You name it! Det känns lite som att vi är här på Kollo. Det kommer och går människor hela tiden. Vi kom med samma flyg som ett gäng rugbyspelare (tydligen så äger Russel ett lag…(sååååklart att han gör!!!) så dom har vi hängt rätt mycket med men idag åker dom. 

Redan första kvällen så friade en av killarna, George till sin flickvän Joanna, och bad sin tvillingbror Tom att vara bestman, då blev det tårar, känslor pch fest. Så jag får väl påstå att det händer grejer. Igår brände vi runt två timmar med 4 hjulingar i skogen, sjukt kul. Sen hade vi fotbollsmatch och en snällare variant av rugbymatch. På kvällen var det ”Pizza night” då slängde kockarna ihop helt magiskt goda pizzor! Mao det känns precis som kollo! 

Nu ska vi hänga lite i spelrummet… Heppa! 

   
   
  
   
   
   

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.