Malin Gramer

Jag är sorglig 

Min mamma bakar världens godaste mandelmusslor. Vilket hon visserligen bara gör en gång om året, men det gör hon lagom till jul. Vi äter dom med hallonsylt och grädde, oftast som efterrätt eller till fikat. Dom går åt som smör i solen. Men iår har vi den fantastiska lyckan att ha tre stycken kvar, och just nu är jag så sugen på en så att jag håller på att gå sönder. MEN jag är för trött.  Jag har legat nerbäddad med feber i två dagar och är rätt matt. För typ en timme sedan tog jag mig upp ur sängen och gick ut till köket i tron om att jag skulle göra en mandelmussla, jag plockade fram allt men när jag insåg att vi inte hade någon färdigvispad grädde så tappade jag allt, jag orkade inte vispa….  så jag knatade tillbaka till sängen med en ostmacka… Hur sorgligt!?

längtar så efter den här! mammas mandelmussla med hallonsylt och grädde
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.