Malin Gramer

Julbordet som blev till ett sjöslag.

Här kommer bilder från lördagens julbord… Eller efter att julbordet hade spårat lite, eller ja alltså inte super mycket. Men det blev lite stökigt.  

För att göra en ganska lång story kort. Vi började med en fördrink hos mig, våra respektive (utom Suss man som var hemma i Ungern) var och spelade ”racketlon” i FYRA timmar innan (ähhh nä inte så smart innan) julbordet. Lagom till att dom anlände så var vi fint marinerade och dom hade alla kramp i benen och kropparna så att dom knappt kunde stå upp. Ja min kille kunde faktiskt inte stå upp för han kunde inte rätta ut sina ben(?) vilket vi tyckte var HYSTERISKT roligt. 

Efter middagens som var fantastisk, mycket tack vare min underbara kille som hade fixat ett Luciatåg för min skull som kom och lussade. (Så rörd varje gång jag tänker på det). Maten var ju såklart perfekt och likaså sällskapet. Vet dock inte varför min bordsherre valde att försvinna på ”en drink hos en kompis” precis när jag och Jessica hade börjat spåna på hur det vore att göra bröstmjölks-ostar… Märkligt! 

Kvällens enda frågetecken är egentligen, var i hela friden hittade Jessica vägskylten mitt i natten och hur kom det sig att skylten dök upp i vårt sovrum, långt efter att vi åkt hem?!

 
 

Min kille i smärta mär han försöker räta på sina ben efter FYRA timmars racketlon.
   

 

Full planering angående amningsostar!
 
  

  

  

  

I taxin på väg till Teatergrillen…

  

  

Teatergrillen innan vi förvandlade den till en ”finlandsfärja”

  

  

  

  

  

  

     

Min bordsherre innan vi pratade om amningsostar…sen försvann han på ”en drink”, märkligt.
      
titta på min killes glasögon…Den här bilden säger liksom allt!
   

  

  
  

Någon gång på nattkröken, efter att jag hade bäddat ner min stackars ben-ömme kille i sängen som förutom stela ben också hade dragit på sig en huvudvärk från sauron pga för mycket racketlon (?) och för lite vatten… Så lyckades Jessica, Marcus och Suss nästla sig in hos oss och trots mina protester gå in och väcka min kille så att han också skulle få se Jessicas skylt…

Och jag som trodde att vi var vuxna, mogna människor… Då säger vi så! 

Heppa!!! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.