Malin Gramer

Woop woop I’m back, bästa helgen på länge!

Hääääj! OK, nu är jag tillbaka. Jag har haft en liten bloggpaus då jag fortfarande inte är frisk utan jag har någon ”Mexiko-skit” som inte vill ge med sig… Jag har varit/är rätt trött och matt. Men jag orkar inte skriva mer om den skiten just nu. (Får provsvar på tisdag).

Istället vill jag berätta hur GLAD jag är över att vara hemma och och att jag äntligen har träffat (några av) mina älskade vänner!!! I fredags var Charlie och jag hemma hos Paulina och käkade lunch, på vägen hem åkte vi förbi Sofie och spanade in hennes nya lägenhet och hängde ett tag. 

 
 I går var jag hemma hos Jessica och Marcus och hängde med lite folk. Såååå härligt. 
   Martina, jag och Jessica i solen under syrenen (älskar Sveriges sommar).

   Jessicas bästa är att göra Mojitos, fantastiskt goda.    

Älskar att jag och Jessica typ ser likadana ut och tänker likadant.

 

Det var ju Svenska flaggansdag i lördags, jag kan nog inte riktigt påstå att vi firade just det, men vi firade Marcus som har fyllt år. Hipp hipp hurra igen!! Sen firade vi lite att jag kommit hem. Det var länge sedan jag skrattade så mycket. Vid flera tillfällen så låg vi på golvet och vred oss av skratt mest Jessica och jag eftersom att vi själva tycker att vi är så HIIIMLA roliga! (Pontus och Marcus satt mest och tittade frågande på oss och förstod inte alla just hur roliga vi var, typiskt dom). 

Idag vaknade jag med skrattkramper i magen och vid mungiporna (?) älskar’t!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.