Malin Gramer

Godmorgon fredag..

AV JESSICA:      

Bjud in en bra trollkarl på en fest och jag förvandlas till en sjuåring med stora ögon utan skrattrynkor som gapande står och säger ”NÄE, Hur? VA! MÄH kåmigäään!!” och andra häpnadsfulla utryck som kommer spontant då någon trollar fram en kortlek ur min bh. Typ. Addera champagne och gott sällskap så blir saker och ting ännu mer toppen! Svårt att inte älska kombinationen; en trollis och champagne liksom. 

På gårdagens branschmingel var Seth Engström på plats. Seth – känd från Talang, tror tom han vann det året han deltog, om inte så borde han ha gjort det. Människan var otrolig. Han berättade tricket om hur man blir en bra trollkarl, inte så överraskande så sa han att allt handlar om övning. Han visade tex en solfjäder, ni vet när man med en hand slänger ut korten till en perfekt solfjäder i handen, och berättade att han hade övat på denna i 12 timmar per dag….i tre år. Han nämnde att han inte hade så många vänner, -Näe, inte så många barn heller tänkte jag och svepte mitt glas champagne. 

Fredag på schemat med inplanerat spontanhäng med grannarna som bestämdes i onsdags natt. Huset fullt av barn och vänner ikväll – underbart. 

//Jessica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.