Malin Gramer

Elaka mamman mohahaha

AV: PAULINA

Alltså dethär med barn som kan själv, eller rättare sagt, ”vill göra själv”!!!

Klart jag förstår att man måste testa på saker och ting för att lära sig men vissa saker kan helt enkelt barn inte göra själva. Jag är t ex väldigt glad över att Nomi aldrig försökt eller bett om att få byta sin egen bajsblöja. Jag ser framför mig ett bajs inferno och jävligt mycket extra tvätt om möjligheten skulle ges henne.

Vidare tror jag det finns tusen andra saker som barn inte klarar av att göra själv. Allt från att måla en vägg, sätta in kristallglasen i skåpet till att måla sina egna tånaglar.

Så idag föll en lite djävul i mig när Nomi prompt skulle sätta på locket på sin mugg själv. 

Först fick hon fylla muggen med vatten själv. Det tyckte hon var kul och jag tyckte det var ”okej”. När jag sedan skulle hjälpa henne att sätta på locket med pipen på muggen blev hon skitarg. Hon slet och gormade och tillslut tänkte, ja vad sjutton, här ta muggen och locket och gör själv. För all del, lilla vän. Mohahaha 

Såklart fick hon inte på locket själv vilket resulterade i att när hon skulle ta första klunken med vatten fick hon allt över sig inkl locket. Att se hennes något chockade ansiktsuttryck vägde liksom upp det faktum att jag blev tvungen att torka torrt på golvet efteråt. 

Ikväll är jag gräsänka och kommer spendera kvällen med House of Cards efter att barnen somnat.

Imorgon ska gå till jobbet i mina nya pjuck och jag liksom längtar lite efter det.

Ha en härlig kväll/ Paulina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.