Malin Gramer

Krämig bönpasta med tryffelsmak

AV:EVELINA

Snabb och enkel vardagslyx! Det här svepte jag ihop på 10 min direkt när jag kom hem från jobbet. 

Älskar pasta, men försöker att hålla mig ifrån det så gott det går. Däremot tycker jag att bönpastan är ett suveränt alternativ! Helt utan gluten och hög proteinhalt.

Det här hade jag i till denna rätt:

  • 50 gram bönpasta 
  • 3 skogschampinjoner (skivade)
  • 3 skivor serranoskinka
  • 1,5 msk philadelphiaost
  • 1 näve babyspenat 
  • 1 klyfta vitlök
  • Ca 1tsk tryffelolja
  • Kalvfond
  • Vitpeppar
  • Riven parmensan

Fräs upp en pressad vitlöksklyfta med lite smör, häll i skivade champinjoner. Stek några min med lite vitpeppar. Under den tiden tillsätter du serranoskinkan (brukar rova sönder den i mindre bitar). När allt blivit genomstekt tillsätter man philadelphiaosten och smaksätter med kalvfond och tryffelolja. Rör runt, lägg sedan i babyspenaten och sist färdigkokt bönpasta (jag kokar alltid med en buljongtärning). Rör om, riv över lite parmensanost och njut av din middag. Supergott!!!

Smaklig måltid! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Evelina

      Jag köper den i vanlig matbutik. Jag köper Risentas, så har även sett att de flesta Ica butiker som jag handlat i har dom. Lycka till med letandet!