Malin Gramer

Dags att besöka skönhetssalongen!



AV JESSICA: Alla håriga kvinnor som önskar de var mindre håriga, se hit. Kvinnor som älskar sitt hår och män – ni kan sluta läsa nu. 

Jag har fått ett tips av en god vän om en bra skönhetssalong när jag frågade om någon kände till ett bra ställe som gör Brasilianska vaxningar, dvs vaxningar där nästan allt hår ryker. Jag har lärt mig att vaxningar där man önskar ta bort rubbet numera heter ”Hollywood” varför det heter så och huruvida kvinnorna i Hollywood inte har något hår på sin mutta får vara osagt. Min vän, som vaxar sig väldigt ofta och som inte  ”låter en rakhyvel komma i närheten av hennes kropp” rekommenderade salong Clinic Divine. 

Jag personligen avskyr inte mitt kroppshår,  men jag är hellre utan. Däremot så är jag lite som min vän – jag ogillar rakhyvlar. Min anledning är att dom vill mig liksom inget gott! Jag kan räkna jättelångt och lika långt som jag kan räkna är typ antalet gånger jag skurit upp korvar av skinn på mina smalben. Ni som gjort det vet att källan till allt blod i kroppen går via det yttersta hudlagret på smalbenet, och inte via kroppspulsådern som utbildade kirurger envisas med att trycka i oss. Samma sak lyckas jag väldigt ofta lyckas med i armhålan, inte skära mig så huden korvar upp sig, men jag lyckas få till typ rakskrubbsår. Och vad som händer ibland då jag rakar bikinilinjen vill jag knappt gå in på, men ibland så kan det se ut som att jag lider av både mässlingen och vattkoppor i de nedre regionerna då en slö rakhyvel full med gammalt kroppshår vart i farten. För jag vet ju det, att det är just det som är problemet om man som jag envisas med att använda gamla gula engångsrakhyvlar från Bic då man ska ”fräscha upp dig lite”. Jag har liksom svårt att lägga 199:- kronor på en rakhyvel som är slut efter några veckor och där guckat på hyveln liksom guggar av sig i slemsträngar om den råkat hänga lite blött i duschen. En vaxning kostar ju också pengar, men resultatet och känslan efteråt är ofta värt betydligt mer än vad man lägger ut. Dvs om man hamnar på en bra salong som vet vad dom gör. 

Så. I och med att jag reser tillbaka till Koh Lanta om en vecka, och senast jag var i kontakt med en vaxsession var för i mitten av januari, så kan ni ju i er fantasi tänka lite på hur jag ser ut naken i dag. Nu är ett besök inbokat på Clinic Divine på Slussen i Stockholm. Dom ska vara proffsiga och diskreta vilket känns viktigt när dom jobbar runt i det som annars bara min partner eller min barnmorska har haft händerna i så att säga. Konstigt nog ser jag fram mot detta, lite som att gå på spa liksom. Återkommer med uppdatering då jag vart där! 

Om jag fortfarande har några manliga läsare med mig så vill jag säga till er att ni kan sluta fantisera om min nakna kropp nu. Bättre att ni gör det efter mitt besök på Clinic Divine! 

Ha en härlig kväll! 

//Jessica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Silvia

    Spännande, har vart där för två år sedan och var inte supernöjd. Ska bli intressant vad du tycker:) Kram Sillen

    1. Jessica

      Halloj Silvia, jag har bara hört gott om stället, dom är jättetrevliga på telefon! Förhoppningsvis hade du bara otur:). Du får kolla sen vad jag tyckte! Kram