Malin Gramer

Jag skäms…



AV JESSICA: Min PT sa till mig i fredags att jag i helgen fick äta ”vad jag ville”, i måttliga mängder vill säga. Så i fredags då jag var och handlade så köpte jag helt enkelt en burk med nutella. Jag är barnsligt förtjust i Nutella. Tänk ett salt   Chips med Nutella på….mm-mmm!

Och sen så har helgen gått i Nutellans tecken, dvs inte i måttlighetens tecken utan vi pratar bananpannkakor och nutella. Finncrisp med nutella. Mjukt bröd med nutella. Tunnbröd med nutella. Banan med nutella. Hälsobrownies med nutella. Choklad med nutella. Doppat finger i nutella. N u t e l l a. När burken var slut ryktas det om att jag stod gömd i köket med en slickepott för att få tag på det sista i botten av burken, det fanns lite kvar där nämligen – delade utrymme med min karaktär kan man säga. Jag är inte stolt. Och nu mår jag skit kan man säga. Dåligt samvete, irriterad, huvudvärk och halsbränna. En klok person sa till mig i torsdags att jag skulle frossa för att må dåligt och få avsky. Nu gör jag och känner så, jag mår dåligt och känner viss avsky, jag menar VEM äter en hel burk nutella på en helg? Längtar till i morgon då jag påbörjar 5 veckor med ny kost och nytt träningsschema. 



Om 10 dagar är det dags för bikini igen, tillbaka till Thailand och Koh Lanta i 8 dagar. Jag hoppas nutellan inte satt för djupa spår i kropp och själ.

//Jessica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fanny

    Det är toppen! Jag har inte följt bloggen så länge, så jag kanske var snabb att dömma dig. För visst är det skillnad på att sockeravvänja sig och att vara alltför strikt och ha förbud jämt. Är min tanke.. 🙂 Tack desamma!

    1. Andrea

      Eller så behöver du inte dömma henne över huvud taget, varför dömma liksom? Ingen är perfekt och alla gör sina egna val i livet, det är tillräckligt svårt att må bra och kämpa utan människor som dömmer varandra. Sluta dömma börja älska! //Adde

  2. Fanny

    Du verkar inte helt sund i ditt förhållande till mat och träning.. allt eller inget. Skriv gärna om varför du tränar, och varför äter du inte en halv semla på fettisdagen om du älskar det?

    1. Jessica

      Hallo Fanny, det hela är rätt enkelt: semlan på fettisdagen kunde jag inte äta då jag hade tre veckor utan socker. Burken nutella förra helgen var helt enkelt en härlig helg med en burk nutella. Det finns inget osunt med mitt förhållande till mat och träning, jag lovar dig. Jag älskar mat och jag älskar träning – det är anledningen till att jag tränar. Toppen va:) Ha en underbar dag. //Jessica