Malin Gramer

Det tog 15 min

(null)AV:PAULINA
in i filmen för att inse att karaktären Mr Grey skulle funka.
Ikväll satt vi fyra tjejer och åt middag, alla fyra med lika låga förväntningar på filmen vi snart skulle se. Vi alla har läst böckerna Fifty shades och vi var helt överens om att filmen antagligen skulle vara något av ett fiasko. Men även om förväntningarna inte var så höga är man ju nyfiken.

(null) Efter en fantastisk måltid på Nytorget 6 och lagom mycket vin satte vi oss i biosalongen.
Det första som slår mig är att den kvinnliga skådespelerskan som spelar Anastasia passar perfekt i sin roll, japp t o m bättre än hon i boken. Kan vara för att man slipper grotta runt bland hennes något barnsliga och inkompetenta tankar?
Den manliga skådespelaren är dock en stor besvikelse i mina ögon. Funkar liksom inte alls med min mr Grey och de första 15 minuterna av filmen blir en besvikelse, fan hur kunde dem ta honom? Fel , helt fel.
Men sen händer det något, vet inte om det är i Järnaffären bland repen eller när han avvisar Ana första gången? Men plötsligt när han står vid sin helikopterjävel, spänner fast Ana och flyger iväg, ja då är jag såld. Han är en solklar Mr Grey liksom.
Jag och vännerna blev helt klart positivt överraskade. Det är sällan en film kan överträffa eller åtminstone vara jämförbar med boken, men Fifty shades gör det helt klart.

Så nu mina vänner är det bara att göra så som Linda säger, åk hem och kryp ner i sängen hos mannen och släck lampan. Toppen!

Kram Paulina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.