Malin Gramer

Dumpade!!!

(null)AV: PAULINA
Japp denhär helgen har jag och mannen blivit dumpade. Inte av varandra men av våra vänner.

Folk, alltså våra vänner har så fullt upp. Hela helgen har vi sökt sällskap men är det inte födelsedagar, sjukdomar, fotbollsträningar, gymnastikuppvisningar eller att dem befinner sig på en öde ö längst ute i skärgården eller att dem helt sonika glömt bort att vi stämt dejt, så har dem andra bra förklaringar till att dissa oss.

Med andra ord, vi har spenderat hela helgen solo. Jag, mannen, 5 åringen och 1.5 åringen. Inget fel med det och det är inte ens så att jag tröttnat på dem, tvärtom. Men att passa på att träffa vänner under helgen kryddar ändå vardagen lite.

Trots dissar från höger och vänster har det varit en skön och härlig helg. Så till mina vänner vill jag bara säga, så som Malins mamma skulle sagt ”skit på er”.!!!

Idag har jag familjen varit i Gallerian där vi åt lunch och fikade. Imorgon fyller mannen år så han passade på att köpa sig en födelsedagspresent, två nya kavajer. När han kom hem fick han den billigare presenten, den jag köpt från samma butik ”i hemlighet såklart”. Han blev glad. Tur!

Efter middagen satt vi i soffan alla fyra. Jag berättade för mannen om Malins tidigare inlägg om att hennes son Charlie har börjat fråga om hur barn blir till. Och hur hon på ett mycket pedagogiskt och odramatiskt sätt förklarat detta.
Väl i ämnet kunde man ju tro att 5- åringen kanske hade någon fråga till oss, med tanke på att han själv dessutom har en lillasyster som plötsligt dök upp för 1.5 år sedan. Detta efter att han själv spenderat natten hos mormor och morfar, och hux flux var hon plötsligt där. Men det enda han hade att säga var, Charlie? Charlie det är min kompis. ??

Vi lyckades iaf förklara för sonen att hans far var tillsammans med hans storasysters mamma innan vi träffades, och att jag var tillsammans med storebrors pappa och att detta är anledningen till att Adam och Alma har fler föräldrar och att allt detta skedde innan han själv föddes.
Hans svar var ”okej” och att hans lillasyster ändå var sist och han först.

Toppen känner jag, inga konstigheter.

Ha en fortsatt skön söndag/ Paulina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Ååååååååååaaaaaaaaaghhhhh jag är den mest värdelösa vännen i världen som missade att vi planerat in en dejt! (Hade förövrigt en asskön middag med Fia och Viktor ikväll, tänkte du kanske ville veta!) 😉 Love u hun, hoppas vi hinner ses i veckan, puss