Malin Gramer

Vinlunch!

(null)AV: PAULINA
Igår hade hela min säljgrupp Happy friday. Happy friday innebär att man får sluta kl 12:00 efter ett väl utfört arbete, dvs du har nått din individuella säljbudget samt att man har utfört x antal säljdrivande aktiviteter. Eftersom hela gruppen lyckats med detta firade vi med vinlunch på Nytorget 6.
Att dricka sitt första glas med fredagsvin kl 12:30 är förstås väldigt trevligt men också en aning farligt.

Runt kl 18:30 började jag bli bakfull och då hade även mannen anslutit sig till sällskapet. Vi åkte och köpte bakispizza till middag och efter ytterligare ett glas rött somnade jag kl 22:30!

Idag har jag städat i vanlig ordning. Mannen har skottat, älskar att titta på när han motionerar.

(null)
På eftermiddagen tog jag med 5- åringen och handlade mat. Ganska trevlig mamma-son tid sånär på att han tjurade över att bara få ett kinder ägg till lördagsgodis. Pappa köper ju alltid tre.
Efter handlingen har hela familjen legat på soffan och kollat Frozt för 45:e gången. Jag fuskade lite och lagade middag under utvalda delar av filmen.

(null)
Under 10 minuter äter vi där jag och mannen försöker få något sagt mellan dotters domderande utrop om att hon vill ha mer vatten, ha resten av salladen som hon absolut inte äter, ha mina bestick och mer av bearnaise såsen. Samtidigt som hon välter ut tallriken och maten på bordet och sedan plockar upp allt på tallriken. 5 åringen ligger förövrigt på golvet, han vill inte äta mat alls, han vill ha vindruvor.

(null)
Med andra ord, världens bästa lördagsmys.
Badar barnen nu med en förhoppning om att de ska slockna tidigt så jag och mannen kan klämma 4:e avsnittet på säsong 3 av Banshee.

Trevlig helg! Paulina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.