Malin Gramer

Det lutar snart åt ett hälsosammare liv.

AV JESSICA: I går åt jag semlor, tryffelsalami, skagensnittar, drack mjölk direkt ur tetran och tittade ut över Nacka när det snöade snöflingor stora som barnhuvud. I morse vaknade Dogge 04.00 och tyckte det var dags att kliva upp. Jag lyckades på mitt moderliga vis att få honom att somna om strax innan 05.00, eller det gick nog mer till såhär; jag själv slocknade i soffan dit vi gick då Dogge vaknade, och vaknade efter en stund till och märkte att Dogge somnat om, gjorde en segergest till mig själv och kröp nära honom för att hålla värmen i vårt för tillfället 18-gradiga hus.

Idag fick barnen hälsa på dagis några timmar, under tiden åt vi lunch med våra härliga grannar. Dagens outfit bestod av supervarma vinterkängor och secondhand päls av okänt pälsdjur. På många sätt är det toppen att vara hemma, på många andra sätt inte. I morgon ska jag sätta mig ned och planera in en jorden runt resa som ska genomföras innan Ozzy börjar första klass.

På måndag börjar mitt hälsosammare liv, 3 kilo i övervikt följde med mig hem från Thailand, ser lite ut som en hamster när jag ler. Känner mig lite som valpen till höger, fast mindre hårig och mindre söt.

//Jessica

(null)

(null)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.