Malin Gramer

Mapei och UFC hände igår!

IMG_8398.JPG

AV:NICOLEIMG_8443.PNG

IMG_8410.JPGIMG_8440.JPG

Vi åt middag hemma på Boquerian igår. Jag Malin och Salvan. Ett jävla järngäng om ni frågar mig. Vid 23 fick vi dock lämna bygget och en bitter Salvan som inte kunde haka på UFC galan. Jag blev starstrucked av Mapei som spelade på Boquerian. Jag fick hjälp att klättra upp till henne och ta en idolbild.
Galan var helt jävla out standning! Matchen slutade tvärt och tråkigt visserligen. Det var obehagligt på alla sätt. Nog om det. Alexander är en jävla krigare.
Mikael Persbrandt stalkade mig hela kvällen, både uppe i VIP-loungen och nere vid ringen. Överallt dök han upp, eller avbröt mitt i ett samtal med någon av mitt sällskap. Främst kunde han inte sluta stirra på mig.

Okej jag ljuger. Det var tvärtom.
Tur att han inte såg när jag hoppade rakt in i en taxi och landade på bälteshållaren. Det är viktigt för mig att han fortfarande har uppfattningen om mig att vara jävligt cool. Och sexig.
Jag är visserligen inte säker på att han faktiskt HAR den uppfattningen om mig. Men jag jobbade jävligt hårt hela kvällen på att ge honom den.

IMG_8395-0.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.