Malin Gramer

Fika med Aina

IMG_0565.JPG
Förra veckan så var ju Evelina här och innan hon åkte tillbaka hem till Göteborg så passade vi på att fika med världens goaste Aina.
För er som inte vet så kan jag berätta att Aina var med i Paradise Hotel (min första säsong 2013).
Hon stod i final med en kille som heter Jeppe och när det var dags att dela på vinstsumman på 500 000 så valde han att ”släppa kulan” på 200 000 kronor som blev hans, men eftersom han släppte kulan så blev Aina helt utan pengar.
Hade han haft is i magen och litat på henne så hade dom fått 250 000 var (men glöm inte att det är sjukt nervöst och jag tror att Jeppe var livrädd att Aina skulle blåsa honom).

Efter finalen så var Aina HELT förstörd.
Hon hade varit inne i huset från dag 1, hamnade i final och var en värdig vinnare, supernervös, spänd och med vetskapen att hon hade vunnit och snart skulle få 250 000, snacka om att hon blev blåst på konfekten… Jävlar vad jag tyckte så synd om henne.
Jag tror att vem som helat hade brutit ihop i hennes situation.
Hursomhelst så var vi några ur produktionen som tröstade henne bla producenten Mia, Nicole och jag (medan resten av deltagarna festade nere i loungen).
Jag minns hur jag sa till henne att även om det är svårt att se nu så kommer du vinna så mycket på det här senare (det låter kanske konstigt, men jag visste att folk skulle älska henne och känns sympati med henne och att hon skulle få bra grejer i livet).

Så det här pratade vi bla om på vår fika. Dels om livet i Paradise och efter men också om final-kvällen och hur det jag sa till henne då, blivit sant.

IMG_0661.JPG
Det är så himla kul att träffa Aina nu, hon är glad, kär och det går jättebra för henne med allt hon tar sig för, vilket gör mig så glad.

IMG_0532.JPG
Det blev en marathonfika, vi satt där i flera timmar. Evelina hann åka till Göteborg och Nicole hann komma förbi en stund efter jobbet. Sjukt mysigt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.