Malin Gramer

Denna stund!

Dagen innan julafton, innan familjen har vaknat. Jag och tystnaden (vet ni hur sällan det är helt tyst i vårt hus?) Plingplingplingpling – rätt svar; ALDRIIIIG! Läs det sista med en ”Jepordyröst”.
Bara jag och mina tankar, lite läskigt faktiskt. Drömde tex i natt att jag var med i Paradis Hotel, jävla Malin, hon fuckar min hjärna! Tex på jobbet när det ringer på dörren, istället för att öppna är vi tre-fyra pers som sortering skriker ”BREV!!”, totalt osunt. Eller på Coop när jag ska köpa frukt, har jag tex svårt att välja så kan jag bananerna ställa sig bakom mig bägge två för att sen säga lite fina ord om bägge innan jag gör mitt val; ”det är väldigt fina bananer bägge två, men jag väljer den på min högra sida för jag tror jag kan lita mer på den!” – Läs den sista meningen med Saga Scotts röst. Och det är klart att detta var en överdrift, bananerna kan inte gå upp och ställa sig bakom mig, jag brukar be en personal från Coop att hjälpa till. Ibland är nätterna hemma som Paradise Hotel, som i natt tex. Jag somnade i stora rummet, låt oss kalla den ”sviten” men vaknade upp i ett helt annat rum ”solo” med en helt annan kille modell yngre. Har ingen aning om när jag gick in dit, vet bara att jag smög in dit i natt.

Så nu sitter jag här i mörkret med mina tankar. Tankar om familjen, kommande semestern och vart det möjligtvis skulle kunna finnas dolda kameror i vårt hus. Det är en väldigt härlig morgon, dan innan dopparedan.

Nu är familjen vaken!!

IMG_3785.JPG

IMG_3799.JPG
Sista dagen på jobbet på över 40 dagar.

Ha en bra dag // Jessica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.