Malin Gramer

Paradisefesten del 2

IMG_9598.JPG
Efter middagen när alla bänkat sig inför finalen så höll jag ett faktiskt ett tal, talet var såklart mest riktat till mina ”kids” men även till dom kollegor som var på plats. Jag är så oerhört glad och tacksam över att jag har fått jobba med då mycket grymma människor och att vi har haft sådana sköna deltagare.
Tillbaks till mitt tal. Jag hade inget förberett utan pratade direkt från hjärtat, jag tackade alla för en fantastisk säsong och för att alla verkligen bjöd på sig och varit så galet sköna. Jag tackade såklart också dom kollegorna som var där, dessa genier som har funderat ut och klurat på alla teman, vändningar som ni har fått ta del av denna säsong och för den briljanta klippningen av programmet. Sådana Tv-genier!
Jag tror att jag glömde tacka Nicole och Co för den grymma castingen. TACK Nicole!

IMG_9701.JPG
Saga och Nicole.

IMG_9591.JPG
Kian

IMG_9693.JPG
Min tanke var att jag skulle försöka prata med alla deltagarna och även få ett fotografi med var och en… Det gick sådär… Alla fladdrade omkring och min telefon dog i tid och otid (så den låg mest på laddning) men jag hann iallafall prata med dom flesta. Jag satte mig ett tag brevid Kristian och Kian och snackade lite om livet och deras framtids tankar.

IMG_9648.JPG</a
Evelina den fantastiska människan hade även denna kväll hjälp mig med hår och mejk.

IMG_9574.JPG
Jocke Köhler alltid full av påhitt!

IMG_9695.PNG
Ylva Fogel, Evelina och jag på bilden.

När programmet var slut så
åkte vi ner till ”Studio Paradise” som ligger i samma hus.
Rebecca och Salvan var grymma som vanligt och ”folkets pris” delades ut till Kristian. Kul!

IMG_9594.JPG

I en trång hiss på väg till Studio Paradise. (Väldigt glad att den inte stannade). I hissen Alice, Amandus, Adam, Jocke, Abdi, Ylva, Ulrika, Natalie och jag.

IMG_9613.JPG

IMG_9590.PNG
Här Amandus och jag.

IMG_9697.PNG

Efter Studio Paradise drog vi vidare till Café Opera där ”slutfesten” ägde rum.
Stökigt men sjukt kul. Min kille och några kompisar kom förbi och när stället stängde så drog vi vidare till White Room där Paradise-kidsen redan var.
Vid 06.00 så sov vi.

IMG_9688.JPG
Freddie

IMG_9635.JPG

Evelina förklarade sin kärlek till mig på White Room och avslutade sitt ”tal” med att jag fick en puss på kinden.
Samtidigt som alla drinkar och glas flög huller om buller vid vårt bord. Vid det här laget hade vi som tur var tagit av oss skorna och stod och körde barfotadans i soffan (nerdränkta skinnsoffor) rätt halt, om ni kommer ihåg scenen från Bami, ni vet när Bambi står med kompisen Stampe på is för första gången… Benen flög åt alla håll, ja tänk dig att den scenen återspelades vid vårt bord, Jag nämner inga namn! (Men jag var typ Stampe).

IMG_9645.JPG

Salvan, Eric och jag någon gång på
nattkröken på White Room.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.