Malin Gramer

Pysselmamman

IMG_6237.JPG
Dem som känner mig vet att jag älskar mina barn men är inte dendär bullmamman eller lekparkshängmorsan eller plockasvamp och äta i skogen och dricka choklad ur termos urmodern eller pysselmadre som gör pärlhalsband av barnens tänder?

Jag har dålig fantasi när det kommer till sånt, det blir dessutom oftast fult då min konstnärliga sida är nästintill obefintlig. Att vara utomhus i annat väder än minst + 20 grader och strålande sol är för mig onaturligt.

Men till halloween kände jag mig sådär lagom nöjd med mig själv som mamma. Då gjorde jag nämligen ljuslyktor av pumpor med 3 av barnen eller ja 2 av barnen. Noel och Alma. Nomi satt vid sidan av och käka kex.
Barnen var tysta, snälla, intresserade och det var faktiskt riktigt trivsamt att gå loss med kniv och skära i pumpahuvudet och sen slafsa och klafsa med händerna för att gröpa ur pumpa köttet och kärnorna. Ger detta pyssel 3 av 5 pullisar!

IMG_6242.JPG

Sen kom blomflugorna och gick bananas på lyktorna så 7 dagar senare åkte dem i sopen.

IMG_6248.JPG
Har varken gjort tomtar eller smällkarameller av toarullar eller pappersänglar och apelsiner med kryddnejlika som ni förstår, så halloweenpysslet får kompensera det. God jul!
/Paulina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.