Malin Gramer

’Den andra’ snygga tjejen på gymmet MÅSTE DÖ.

IMG_4445.JPG
Hon har hallontuttar och en tjock, äkta hästsvans. Som faller med ett naturligt svall och klibbar fast på hennes svettiga nakna skulderblad när hon spatserar på gångbandet.

Hon liksom studsar fram helt obekymrad. Hon har fan en perfekt röv som till och med jag vill daska till så fort jag ser den. Så jävla hårt jag bara kan, men ändå omsorgsfullt.

Man skulle kunna säga att hennes proportioner är perfekta -speciellt bakifrån. Och man kan tydligt se konturerna på hennes bomullstrosor genom de svintajta byxorna. Men man ser absolut inte igenom tyget. Hon har mycket mer klass än så. Bara sexiga konturer. Det har hon givetvis tänkt ut med flit. Vilket bara gör henne till en mycket värdig motståndare.

Hon skäms inte över att stå spritt språngande naken i omklädningsrummet och prata i telefon. Långa onödiga samtal medan hon lufttorkar från duschen och sträcker på sig. Jag skulle såklart inte heller skämmas. Men jag bor knappt 200 meter från gymmet och behöver således inte byta om där.
Men om hon inte lugnar ned sig med attityden snart så kommer jag ändå behöva duscha där från och med nu. För att ändra spelreglerna.

Hon har inte en enda skråma på hela kroppen. Inga synliga ärr eller tatueringar. Som om hon inte hade en historia. Som om hon vore nyproducerad i barbie-fabriken. Därför är det omöjligt att gissa hennes ålder. Inte heller någon som helst kroppsbehåring. Självklart doftar hon ljuvligt.

Hon tuggar alltid tuggummi, frenetiskt och nonchalant. Och hon liksom suckar uttråkad vid varje övning hon gör. Precis som om allting var alldeles för enkelt. Som om hon var strängeligen förbjuden att ta i mer?

Hela tiden speglar hon sig. Det gör jag också givetvis. Men hon försöker inte ens mörka det, utan står mer eller mindre framför spegeln merparten av sitt träningspass. Långt ifrån alla jävla redskap och maskiner.
Istället rättar hon till sin bh, borstar bort osynligt smuts på röven, sätter upp håret –om och om igen, kollar skräp i ögonen, jämnar ut läppglanset. Ja ni fattar.

Vi sneglar uppkäftigt på varandra och tävlar om uppmärksamheten från ’Ryan Gosling’, ’den tatuerade killen’ och han med ’uppbenbart stort skrev’.

Men jag tycker att jag leder tävlingen.

Bara jävligt jobbigt att inte kunna fungera normalt. Jag får stressfinnar(okej en) och kan inte heller njuta av mitt vin. Jag tänker på henne HELA TIDEN.

IMG_6625.JPG
//Nicole

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.