Malin Gramer

Xtremefit mamma!

Idag är alltså dagen jag ska utbilda mig till xtremefit instruktör, med inriktning mot nyblivna mammor, eller ja relativt nyblivna i alla fall. Inte så att dom förlöste barn för 20 minuter sen å bah ”benböj!”, åh, hej framfall! Utan mammor med små söta bebisar som levererades för typ 2 månader som vill komma i form, mammorna alltså, inte spädbarnen.

Mitt intresse för träning har alltid funnits, dock tändes en eld när jag i somras själv tränade 6 veckor med xtremfit, då efter att ha testat en rad olika grupper med fokus på utomhusträning och där du har kroppen som redskap. Xtremefit vann min kärlek med ett gott kroppsligt resultat dessutom. Sen att min goda vän Mille är den som liksom ÄR xtremfit-mamma gör det ännu roligare. I somras drev jag Mannen, storebror, brorsonen och svägerskan genom stockar och sten i skogen och höll i xtremfit-Hovmantorp. Träningspassen var gratis och jag tvingade dem typ, sjukt kul hade vi, eller jag i alla fall. Så när Mille frågade mig om jag ville börja träna mammor i vår sa jag JA på stående fot.

IMG_3224.PNG

IMG_3219.PNG

IMG_3220.PNG

IMG_3222.PNG

IMG_3221.PNG

IMG_3223.PNG
Så, idag börjar det, ska bli fantastiskt kul. En utbildning inom kostrådgivning ligger inte heller långt bort.
Sugen på att veta mer eller vart vi håller träning i vår, hör av dig till mig på [email protected]

Ha en trevlig Lucia, det kommer jag att ha!
//Jessica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ACDC

    Åhhååå! Nästan så jag önskar att jag blev gravid igen, adderade 30 kg och fick träna med dig!!! Väldigt bra ide av dig 🙂