Malin Gramer

Bokrelease!

I går, någonstans mellan matfrosseri och julgransglögg han jag springa på ett vernissage på Södermalm. Jag och Malin har en gemensam vän i denna, numer författande vän. Malin känner henne genom den tid då de pluggade på Poppius tillsammans. Jag och författaren blev kära i varandra då vi bloggade på ”mama” samtidigt, att vi alla tre var vänner då hade vi inte riktigt listat ut utan det smög sig fram på något omärkligt sätt, typ Facebook.

Men så igår stegade jag och Malin till samma vernissage som hölls av vår gemensamme vän Rosita Lincoln. Bara namnet gör ju att man är född till författare tycker jag, hon behöver liksom inte lägga någon energi på att söka efter ett artistnamn, hon kan dra detta namn till vilken bransch som helst; Filmstjärnan Rosita Lincoln! Idolvinnaren Rosita Lincoln! Porrstjärnan, Sveriges hetaste export: Rosita… Eller bara; Författaren Rosita Lincoln! Hur coolt? Kvinnan har tre barn och är sådär härlig att hon vägrar låta barnen stå i vägen för hennes tidigare liv innan barn, hon jobbar under det vinnande konceptet att leva sitt liv precis som tidigare fast lite ur ett barns perspektiv och intressen. Innan barnen reste Rosita och hennes man som galningar, tre barn senare känns det som att det är det enda dom gör, lyxlirare där. Nu har Rosita, som även driver bloggen Rosita reser, skrivit ned alla sina erfarenheter kring just detta; att resa med barn! I den här boken finns allt du behöver veta som småbarnsförälder, tex checklistor, packlistor, smarta saker man bör tänka på, förslag på resmål och annat som man kan glömma bort i paniken när man ska samla ihop 2-3-4 kissnödiga och hungriga barn inför charter eller äventyrsresan. Jag köpte 2 ex av boken, Malin gick loss på 3. Perfekt julklapp, du hittar den här om suget blir för stort och du känner att du måste köpa den nu: gört, den är verkligen kanon!

IMG_2876.PNG

IMG_2860.JPG

IMG_2874.PNG

IMG_2864.JPG
Nu har jag ett exemplar extra i min ägo som jag ska ge till väl vald nära småbarnsförälder som jag tycker behöver det eller för att personen helt enkelt ska kunna läsa sig till hur otroligt kul, underhållande och faktiskt; lätt det är att resa med små barn. Bara man har koll på just de där extra små detaljerna man behöver. Just allt det kan du läsa till dig i denna bok.

Ha en härlig kväll, så ska jag återkomma med hur härliga vi på mitt jobb är just nu…

Hadeee / Jessica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rosita

    Vilka ord, vilken pepp, jag blir lycklig och rörd (tår i ögonvrån). TACK kära Jessica och Malin för att ni kom och firade min bok med mig! Och för att ni köper bok både till er själva och som julklappar, älskar´t!

    Kraam
    … hon författarn