Malin Gramer

Helg och frosseri i 11 bilder

Min 1200 kalorier-per-dag-diet har gått åt helvete kan man ljummet säga. Helgen har vart ett ständigt intagande av allt ärbart jag kommit över. Misstänker nästan att jag är gravid då jag till och börja med under hela veckan haft ett totalt avsaknat intresse av vin, vilket jag normalt längtar efter så snart jag slår upp ögonen, man blir ju orolig när sånt händer…att man inte är sugen på det alltså. Visserligen har mitt vinsug inte försvunnit vid mina tidigare graviditeter så det handlar nog helt enkelt bara om väldigt dålig karaktär då jag tyvärr inte haft någon i min närhet som tvångsmatat mig.

Fredag = lussebullefrulle och pastaorgie på kvällen på hemmaplan. Kan ha avrundat kvällen med chips popcorn och choklad, oklart, kvällarna flyter ihop i en kladdig massa av matfett.

Lördag = kalasdag, korvlunch kakbuffé tårtbonanza pizzahets cava riesling med väldigt trevligt sällskap. 7 300 kalorier, ca.

Söndag = jullunch i 3 timmar. Alltså julluncherna är Guds gåva till alla senila bullimiker, dvs såna som jag som frossar och sen glömmer bort att spy. Hade gärna gjort det, spytt alltså, för att få plats med mer. Har testat många kombos idag, tex inlagd sill med rabarber/äppelmos, rätt äckligt men otroligt tillfredsställande i magsäcken.

IMG_2788.JPG

IMG_2793.JPG

IMG_2790.JPG

IMG_2798.JPG

IMG_2812.JPG

IMG_2807.JPG

IMG_2849.JPG

IMG_2851.JPG

IMG_2854.JPG

IMG_2871.JPG

IMG_2898.PNG
Nu varma mackor, klä granen och ja vi börjar bli lite glöggfulla. Precis så som hela december ska vara.

Måndag i morgon, yohoo //Jessica
(Ifall yohoo betyder ”herregudjagdör”)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.